Darželis nuo 2024 birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d. nedirbs

Gerbiami Tėveliai (globėjai),

Džiaugiamės galėdami informuoti, kad lopšelis-darželis „Eglutė“ atsinaujina. Atnaujinome lauko aikšteles, iš dalies – darželio pastato pamatus, vidaus erdves. Atėjo laikas didesniam remontui – magistralinių vamzdynų keitimui: šildymo sistemos, karšto vandens, šalto vandens ir nuotekų vamzdynams, atliekant bendrastatybinius darbus. Mūsų darželiui tai labai svarbus ir reikšmingas atsinaujinimas. Šiems darbams atlikti būtinas visų komunikacijų atjungimas, todėl turi būti atlaisvintos visos įstaigos patalpos.

Su jauduliu informuojame, kad lopšelį-darželį „Eglutė“ dėl didelės apimties magistralinių vamzdynų keitimo darbų planuojama uždaryti nuo 2024 birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d.

Šeimoms, kurioms visgi neišvengiamai reikalingos darželio paslaugos, nurodytu laikotarpiu pasiūlysime laikinai lankyti kitas ugdymo įstaigas (šiuo metu ieškome galimų variantų).

Suprantame šį nepatogumą ir rūpestį, tačiau tikimės, kad pakeisti vamzdynai tarnaus kokybiškai, o atnaujinta grindų danga ne tik suteiks patrauklią išvaizdą, bet svarbiausia – bus saugi, jauki ir patraukli mūsų mažiesiems.

Prašome užpildyti apklausą dėl vaikų lankomumo poreikio vasarą čia.

Iš anksto dėkojame už supratingumą ir kantrybę,

Vilniaus lopšelio-darželio „Eglutė“ administracija

Jums taip pat gali patikti